Érettségi utáni szakképzés Miskolc

Minőségi érettségi utáni szakképzés Miskolc városában. Ha megvan az érettségid, de még nem múltál el 23 éves és nincs OKJ-s végzettséged, akkor csak Rád vár egy érettségi utáni szakképzés Miskolc városában. Képzéseink tandíjmentesek, nappali tagozatosak. Természetesen az eddigi kedvezmények (diákigazolvány, családi pótlék, tankönyvtámogatás, árvaellátás) is ugyanúgy megilletnek, mint eddig.

 

Az érettségi utáni szakképzés Miskolc fodrász tanműhely képei (1) Az érettségi utáni szakképzés Miskolc fodrász tanműhely képei (2) Az érettségi utáni szakképzés Miskolc fodrász tanműhely képei (3) Az érettségi utáni szakképzés Miskolc fodrász tanműhely képei (4)

Az érettségi utáni szakképzés Miskolc városában három szakterületre csoportosítható:

A képzéseink 2 éves képzések Ezek a képzések jellemzően a későbbi munkavállalásra készítenek fel, így a szakmai ismereteken túl az ügyviteli, iroda, informatikai és kommunikációs ismereteket is nyújtunk diákjaink számára. Az elmúlt években a Logisztikai, a Pénzügy-számviteli képzések voltak a legsikeresebbek.

A szépészeti képzéseken, a kozmetikus képzés és fodrász képzés képzéseinken a gyakorlati képzés kap kiemelt szerepet. Az érettségi utáni szakképzés Miskolc városi iskolánkban erősen gyakorlati oktatás, ezért két részből tevődik össze. Egyrészt első évben egy irányított tanműhely gyakorlaton vesznek részt a hallgató szakoktatók vezetésével, majd második évben kozmetikákban, fodrászatokban folytatják tanulmányaikat hallgatóink. Tanműhelyeink 6-6 kezelő állással kialakított minta „üzletek”, melyek felszerelésénél elsődleges cél a korszerű technikák, technológiák bemutatása, begyakorlása volt. Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban a Schwarzkopf és a L'oreal is tartott bemutatót tanműhelyünkben.

Az érettségi utáni szakképzés Miskolc kozmetikus tanműhely képei (1) Az érettségi utáni szakképzés Miskolc kozmetikus tanműhely képei (2) Az érettségi utáni szakképzés Miskolc kozmetikus tanműhely képei (3) Az érettségi utáni szakképzés Miskolc kozmetikus tanműhely képei (4)

Tekintsd meg képzéseink teljes listáját!