Online jelentkezési regisztráció

LETÖLTHETŐ BEIRATKOZÁSI LAP (Word)

LETÖLTHETŐ BEIRATKOZÁSI LAP (Pdf)

2019-2020-as KIFUTÓ KÉPZÉSEINK

NAPPALI MUNKAREND

ESTI MUNKAREND

Együttműködő partnereink

Europass bizonytvány,
Oktatási Stúdió 90´ Kft,
Jakab Oktatási Kft.,
Miskolci Egyetem,

Néhány érv, hogy miért érdemes minket választanod

1. Vonzó képzési kínálat

Gyorsan alkalmazkodunk a gyorsan változó piaci követelményekhez és módosítjuk képzési kínálatunkat. Együttműködve partnerünkkel, az Oktatási Stúdió 90' Kft-vel szoros kapcsolatot tartunk fent régiónk meghatározó gazdasági szervezeteivel, hogy még nagyobb eséllyel helyezkedhess el.

2. Tanulói jogviszony

Az iskolánkban tanulókat továbbra is megilletik azok a megszokott kedvezmények, mint egy hagyományos iskolában, tehát diákigazolvány, családi pótlék, árvaellátás. Természetesen nappali képzéseink ingyenesek.

3. Gyakorlat központúság

Legfőbb célunk hogy a legfrissebb szakmai információk mellett, a gyakorlatban hasznosítható módszereket adjunk át tanulóinknak. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a oktatóink egy részét a gazdasági életből biztosítsuk óráinkra, így a munka világába konvertálható tudást adjunk.

4. A környezet

A Stúdium Miskolc belvárosi területén a Csabai kapu 25. sz. alatt található. A tantermek modern kialakításánál kellemes, modern környezet megteremtését fontos tényezőnek tartottunk, mellyel megfelelő alapot biztosítunk a képzés minőségéhez.

5. Készségfejlesztés

Napjainkban a szakmai ismeretek mellett, az érvényesülés fontos tényezője az egyéni készségek fejlesztése, ezért képzésünk alapeleme a kommunikációs és csapatmunka készségek fejlesztése.

6. Hatékony tanulás

A tanulók korszerű, oktatástechnikai eszközökkel felszerelt tantermekben végzik a tanulmányaikat. Az osztályok létszámának maximalizálása is biztosítékot jelent a munka hatékonyságára.

7. Informatika

Célunk, hogy végzett tanulóink a számítógépet a legtöbb felhasználási területen magabiztosan kezeljék. Természetesen Internet használati lehetőség adott minden tanulónk számára, és nem csak a tanórákon kívül.

8. Diák élet

A Stúdium nem csupán a tanulás helyszíne. Minden tanévben szervezünk tanulmányi kirándulásokat az ország több pontjára, melyek rendszerint egy-két naposak.

9. Kollégium

Természetesen kollégiumi férőhelyet biztosítunk a nem miskolci lakhelyű tanulónk számára.

Közzétételi lista

Dokumentumok

Fontos tudnivalók!

Képzések
Felvételi eljárás
Nappali vagy esti munkarend?

Miskolci SZC Stúdium Közgazdasági és Üzleti Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

tagintézmény-vezető:
Jobbágyné Füreder Anita

tagintézmény-vezető helyettes:
Lovrity Ernő

studium@studium-suli.hu
3532 Miskolc,
Rácz Ádám utca 54-56.
+36 70/503-6195

Nyitvatartás és ügyfélfogadási rend

Az intézmény nyitvatartása és ügyfélfogadási rendje