OKJ képzés Miskolc városában

Az OKJ képzés Miskolc városában a napjainkban megszerezhető végzettségek egy jelentős hányadát teszik ki. Gyakorlatilag az általános iskolai tanulmányok, vagy érettségi után megszerezhető államilag elismert iskolai (tanfolyami) végzettségeket jelenti, kivétel alóla az egyetemi, főiskolai végzettség.

Ezek a képzések hivatottak azokat az ismereteket megadni a hallgatók számára, amellyel később eredményesen tudnak elhelyezkedni, munkát vállalni.

Így ezeken a képzéseken elméleti és gyakorlati ismereteket is el kell sajátítani a hallgatóknak. Az elmúlt években történt oktatás szemléleti változások során, a valós munkakörülmények között is hasznosítható, gyakorlati ismeretekre helyezték a hangsúlyt. Az OKJ képzés Miskolc városában és más városokban is kompetencia elvű lett.

Ez a mi olvasatunkban azt jelenti, hogy az elméleti alapok megfelelő elsajátítása után a gyakorlati képzésen van a hangsúly. Azonban a szakmai gyakorlati tudás megszerzése mellett előtérbe kerültek a készségek, képességek fejlesztését célzó területek. Azaz olyan személyes tulajdonságok, amelyek segítik a képzések alatt megszerzett tudás átültetését a gyakorlatba vagy a munkasorán fellépő mindennapi feladatok, problémák megoldásában nyújtanak segítséget.

OKJ képzés Miskolc városában (1) OKJ képzés Miskolc városában (2) OKJ képzés Miskolc városában (3) OKJ képzés Miskolc városában (4)

Célunk, hogy az OKJ képzés Miskolc városában színvonalas és eredményes legyen!

Az OKJ képzés Miskolci programját igyekszünk úgy összeállítani, hogy ezek a gyakran talán kézenfekvő készségek is fejlődjenek. Olyan feladatok elé állítjuk hallgatóinkat, amik megoldásához nem elégségesek az ismeretek mechanikus alkalmazása. Kreativitásra, nyitottságra, rugalmasságra, önállóságra, problémamegoldó készségre van szükség. Így iskolánk feladata az is, hogy ezeknek a készségeknek a megerősítéshez biztosítsuk azokat a személyi és tárgyi feltételek valamint iskolai légkört ahol ez a tanulási, fejlődési folyamat kiteljesedhet.

Ha ezek alapján sem vagy biztos abban, hogy téged pontosan mi is érdekel igazán, tekintsd meg képzéseinket, hiszen iskolánkban lehetőséged van Logisztikai ügyintéző, Pénzügyi számviteli ügyintéző, kozmetikus képzés és fodrász képzés keretében tovább képezni magad.

OKJ képzés Miskolc városában (5) OKJ képzés Miskolc városában (6) OKJ képzés Miskolc városában (7) OKJ képzés Miskolc városában (8)

Tekintsd meg képzéseink teljes listáját!