OKJ szakképzés Miskolc városában

Az OKJ szakképzés Miskolc városában napjainkban megszerezhető szakmai végzettségeket takarja. Az OKJ rövidítés az Országos Képzési Jegyzéket takarja – mely a Magyarországon megszerezhető összes államilag elismert szakmát, szakképzést tartalmazza.

Azok a képzések, amelyek a képzési jegyzésben szerepelnek államilag meghatározott szakmai és vizsgakövetelményekkel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az egyes szakmákhoz, végzettségekhez szükséges szakmai ismeretek, követelmények azonosak a képzés helyszínétől függetlenül. Azonos kérdéssor alapján, azonos vizsgafeladatok alapján történik a vizsgáztatás is.

Ezek alapján azt is gondolhatnánk, hogy a képzések minősége is azonos, függetlenül az iskolától, pedig sajnos ez nem így van. Elveinkhez mérten az OKJ szakképzés Miskolc városi iskolánkban a kezdetektől magas szakmai követelményeket fogalmazunk meg a képzés színvonalával kapcsolatosan, de tesszük mindezt úgy, hogy iskolánk légköre barátságos, és inspiráló, ami segíti tanulóink fejlődését.

OKJ szakképzés Miskolc városában (1) OKJ szakképzés Miskolc városában (2) OKJ szakképzés Miskolc városában (3) OKJ szakképzés Miskolc városában (4)

Célunk a minőségi OKJ szakképzés Miskolc városában!

  • A képzéseken oktatók egyrészt főállású tanárok, másrészt meghatározó vállalkozások, intézmények munkatársai, akik gyakorlati szakmai ismeretekkel látják el tanulóinkat.
  • Kiemelten kezeljük tanáraink szakmai és pedagógiai felkészültségét
  • Rendszeresen kikérjük diákjaink véleményét iskolánkról, az őket oktató tanárokról és természetesen mi is ellenőrizzük a képzéseken folyó pedagógiai és szakmai munkát
  • Folyamatosan fejlesztjük az egyes képzések technikai és tárgyi feltételeit
  • Fontosnak tartjuk, hogy a régiónk gazdasági vállalatait, vállalkozásait is bevonjuk a képzésbe például gyakorlati partnerként
  • Jól megszervezett OKJ szakképzés Miskolc belvárosában, a Csabai kapuban, ami megfelel a XXI. sz. elvárásainak. Mert elengedhetetlennek tartjuk a megfelelő oktatási körülményeket

Hogy mi miket tartunk fontosnak a minőségi és eredményes képzés érdekében, még hosszasan tudnánk sorolni, de inkább azt javasoljuk, hogy akit érdekel OKJ szakképzés Miskolc és környékén, látogassanak meg minket, nézzenek szét iskolánkban, beszéljenek diákjainkkal, böngésszék galériánkat vagy fórumunkat, hogy szavak helyett eddigi tetteink beszéljenek helyettünk.

OKJ szakképzés Miskolc városában (5) OKJ szakképzés Miskolc városában (6) OKJ szakképzés Miskolc városában (7) OKJ szakképzés Miskolc városában (8)

Tekintsd meg képzéseink teljes listáját!