Online jelentkezés

KÉPZÉSEK A 2019/2020 TANÉVRE!

Együttműködő partnereink

Europass bizonytvány,
Oktatási Stúdió 90´ Kft,

Ezúton szeretnénk röviden bemutatkozni Neked!

Iskolánkat közel 15 éve alapítottuk az Oktatási Stúdió 90' Kft több mint 15 éves szakmai, szakképzési tapasztalatait felhasználva. A kezdetektől úgy gondoltuk, hogy iskolánkban az egyik legfontosabb alapelv, hogy megszokott iskolai légkörtől eltérő, barátiasabb, fiatalos iskolaként működjünk. Ha bármilyen kérdésed, problémád merülne fel nyugodt szívvel megkereshesd osztályfőnököd, tanáraidat. Mindezt természetesen megfelelő, modern, új környezetben ahol a tanuláshoz, tanításhoz szükséges minden technikai feltétel adott.

Az elmúlt időszakban folyamatosan fejlesztettük iskolánkat, növeltük a tantermek számát, technikai eszközeinket és fontos szakmai kapcsolatokat alakítottunk ki a Miskolci Egyetemmel és a Pécsi Tudomány Egyetemmel is.

2016. szeptemberétől a Miskolci Szakképzési Centrum tagintézményeként folytatjuk működésünket.Célunk, hogy a magas szakmai oktatási színvonalat ötvözzük a gyakorlatorientáltsággal és az egyéni készségek fejlesztésével. Az elméleti tudás ma már nem elegendő az érvényesüléshez, a kibontakozáshoz, ehhez biztos gyakorlati jártasságokra és különböző készségekre, kompetenciákra van szükség.

Ennek szellemében mi nem csak azt vállaljuk, hogy az egy vagy két éves képzés végén egy végzettséggel gazdagabb leszel, a lehetőségét kínáljuk, hogy fejlődj, tanulj, „megedződj”, hogy megálld a helyed.

A jövőd a fejedben rejlik!

Miskolci SZC Stúdium Közgazdasági és Üzleti
Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

3529 Miskolc, Csabai kapu 25.
OM azonosító: 203060

 

Közzétételi lista

Dokumentumok

Fontos tudnivalók!

Képzések
Felvételi eljárás
Nappali vagy esti?

Miskolci SZC Stúdium Közgazdasági és Üzleti Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

tagintézmény-vezető:
Jobbágyné Füreder Anita

tagintézmény-vezető helyettes:
Lovrity Ernő

studium@studium-suli.hu
3529 Miskolc,
Csabai kapu 25.
+36 46/555-414

Nyitvatartás és ügyfélfogadási rend

Az intézmény nyitvatartása és ügyfélfogadási rendje